Γιουβέντους: Τα λογιστικά τρικ που τσάκωσε ο εισαγγελέας - Μπλεξίματα για Ανιέλι, Νέτβεντ

ΑΠΕ

Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέντβεντ και άλλα 14 νυν και πρώην μέλη της διοίκησης της Γιουβέντους ένοχοι για παραποίηση λογιστικών στοιχείων

Μπλεξίματα και πάλι για τη Γουβέντους, τον Αντρέα Ανιέλι και τον Πάβελ Νέντβεντ και άλλα 14 νυν και πρώην μέλη της διοίκησης της ομάδας του Τορίνου. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, κρίθηκαν ένοχοι για την παραποίηση λογιστικών στοιχείων τις σεζόν 2019/20 και 2020/21. Ο στόχος τους ήταν με λογιστικά τρικ να κάνουν κινήσεις που δεν επιτρέπονταν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο εισαγγελέας ζήτησε μεταξύ άλλων την επιβολή κατ’ οίκον περιορισμού στον Αντρέα Ανιέλι αίτημα που απέρριψε ο δικαστής που ανέλαβε την προκαταρκτική εξέτασης.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έχουν παραποιήσει στοιχεία που δημοσιεύονται στους ισολογισμούς της ομάδας της σεζόν που προαναφέρθηκαν. Αναφέρουν αξίες παικτών μη πραγματικές στη διαδικασία ανταλλαγής ποδοσφαιριστών. Επίσης, στους παίκτες καταβλήθηκε ένας μηνιαίος αντί τεσσάρων μισθών που αναφέρει ο ισολογισμός. Επίσης γίνεται λόγος για ιδιωτικά συμφωνητικά που ναι μεν δεν φαίνονται στους ισολογισμούς, όμως έχουν κατατεθεί στη Serie A.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News