Ραζβάν Λουτσέσκου: Μεταγραφή για τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου
eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε μάνατζερ. Εντάχθηκε στο πελατολόγιο του Ιταλού Πιέτρο Κιόντι με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα.

Η εταιρεία Soccer Management του Ιταλού Πιέτρο Κιόντι ξεκίνησε εκ νέου συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.  Στην ανακοίνωση της στο Instagram αναφέρει: “Καλωσόρισες πίσω. Mr. Ραζβάν Λουτσέσκου”.

Η εταιρία εδρεύει στη Ρώμη και έχει πελάτες κυρίως Ρουμάνους ποδοσφαιριστές (εκπροσωπεί και τον Μιτρίτσα που ήταν πέρσι στον ΠΑΟΚ) και προπονητές. Όπως αναφέρει στο σάιτ της:

«Κύριος στόχος μας είναι να βρούμε και να συνάψουμε τα καλύτερα επαγγελματικά συμβόλαια για τους πελάτες μας (και για κάθε ποδοσφαιριστή). Επιπλέον, η βοήθειά μας περιλαμβάνει προώθηση, διαφήμιση, χορηγία, οικονομικές, φορολογικές και ασφαλιστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

»Το γραφείο μας μπορεί να δημιουργήσει άμεσες επαφές με τους περισσότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, μάνατζερ ποδοσφαίρου, προπονητές, προπονητές και συμβούλους σε αυτόν τον τομέα, καθώς και να προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια, ικανές συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαμεσολάβησης  σχετικά με μεταγραφές Ρουμάνων ποδοσφαιριστών στην Ιταλία και άλλες χώρες».

Δείτε την ανάρτηση για τη μεταγραφή Λουτσέσκου

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News