ΡΟΜΑ: Απέκτησε τον Ελντόρ Σομουρόντοφ από τη Τζένοα, έως το 2026

Στους «τζιαλορόσι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, έναντι 17,5 εκ. ευρώ, ενώ η Ρόμα θα έχει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ο 26χρονος φορ από το Ουζμπεκιστάν την περασμένη σεζόν είχε 41 συμμετοχές, πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

«Η ένταξή μου στη Ρόμα αποτελεί ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου – θα κάνω ό, τι μπορώ για να αποδείξω  ότι αξίζω αυτήν την ευκαιρία και να δείξω τι μπορώ να κάνω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο», δήλωσε ο Σομουρόντοφ. 

«Η ταχύτητα με την οποία ολοκληρώθηκε αυτή η συμφωνία είναι απόδειξη της επιθυμίας μου να συνεργαστώ με τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω τη δουλειά μου στην νέα μου ομάδα το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε ο 26χρονος επιθετικός, που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14. 

«Ο Ελντόρ είναι ένας επιθετικός με μεγάλες δυνατότητες να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στη Ρόμα, σε ένα πρωτάθλημα που ήδη γνωρίζει καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Τιάγκο Πίντο.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News