Ολυμπιακός: Τι έκανε ο Μπρινιόλι στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά τη λήξη;

Μπρινιόλι ντέρμπι Ολυμπιακός
eurokinissi

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε επίσκεψη έκπληξη στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων στη Λεωφόρο με τη λήξη του ντέρμπι.

Δεν υπήρξε μόνο ένταση μετά τη λήξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Υπήρξαν και όμορφες στιγμές το βράδυ της Κυριακής (6/11). Στιγμές αναγνώρισης της αξίας του ενός προς τον άλλο.

Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές αφορούσε στον τερματοφύλακα των πρασίνων, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός δεν έχασε την ευκαιρία, αφού προφανώς είναι θαυμαστής, να ζητήσει και να πάρει φανέλα του Χάμες Ροντρίγκες. Όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Μπρινιόλι τα είπε εγκάρδια με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Κι αφού κατέθεσε το… αίτημά του για τη φανέλα, συνεννοήθηκαν να πάει στα αποδυτήρια μετά να την πάρει.

Έτσι κι έγινε. Ξαφνικά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είδαν με έκπληξη τον Μπρινιόλι ο οποίος μπήκε μέσα και πήρε τη φανέλα του Χάμες όπως είχαν συνεννοηθεί. Μάλιστα αρκετοί ερυθρόλευκοι, παρά την ένταση και τον εκνευρισμό τους για το αποτέλεσμα και κυρίως τον τρόπο που ήρθε, δεν παρέλειψαν να δώσουν συγχαρητήρια στον Μπρινιόλι για την απόδοσή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News