Άρης: Προχωράει η έρευνα για την ωμή βία στο Περιστέρι - Όλο το υλικό στη ΓΑΔΑ

Eurokinissi

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτης Μπιλίρης επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ και προσκόμισε το οπτικοακουστικό υλικό και τα στοιχεία των φιλάθλων που τραυματίστηκαν από τα ΜΑΤ.

Η έρευνα για τις καταγγελίες των φιλάθλων του Άρη για αλόγιστη χρήση ωμής αστυνομικής βίας στο Περιστέρι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο προχωράει ήδη σε βάθος και με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτης Μπιλίρης επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ και είχε μια πρώτη συνάντηση με τους επικεφαλής της Αθλητικής Βίας για τη γνωστή υπόθεση.

Όπως καταγράφουν οι άνθρωποι του Άρη εισέπραξαν θετική ανταπόκριση από την πρώτη κιόλας επαφή αλλά και διάθεση να ολοκληρωθεί σύντομα η έρευνα για να οδηγηθεί η ηγεσία της αστυνομίας στον εντοπισμό των υπευθύνων και στη συνέχεια την απόδοση των ευθυνών.

Στην Αλκμήνης υποστηρίζουν ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία, ενώ ο Παναγιώτης Μπιλίρης προσκόμισε όλο τι οπτικοακουστικό υλικό που συγκέντρωσε η ΠΑΕ, αλλά και τα στοιχεία των φιλάθλων  με τους ιατρικούς φακέλους όσων τραυματίστηκαν από τους άνδρες των ΜΑΤ. Μάλιστα ήδη οι αρχές επικοινώνησαν με φιλάθλους του Άρη, προκειμένου να κινήσουν τη διαδικασία και να τους πάρουν κατάθεση.

Πλέον οι καταγγελίες έχουν πάρει το δρόμο τους και στην ΠΑΕ Άρης πιστεύουν ότι θα βρεθούν οι υπεύθυνοι και θα υποστούν τις προβλεπόμενες ποινές. Η ΠΑΕ Άρης τόνισε ότι δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω μέχρι να κλείσει η υπόθεση και το επόμενο βήμα είναι οι μηνύσεις της ΠΑΕ, ενώ θα ακολουθήσουν πιθανότατα τα ίδια βήματα και τα θύματα της επίθεσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News