ΑΕΚ: Κινητικότητα για Σάκχοφ

Ψάχνεται για προσθαφαιρέσεις στο υλικό της η ΑΕΚ, ενδιαφέρον από Τουρκία για τον Σάκχοφ

Η ΑΕΚ ψάχνει να βρει ξανά τις ισορροπίες της έπειτα από το ευρωπαϊκό στραπάτσο που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τη Βελέζ. Διότι, μπορεί να είναι διάχυτη η απογοήτευση από την – ανυπολόγιστη ακόμα – αποτυχία, αλλά στην ΑΕΚ ξέρουν πως έχουν μια ολόκληρη σεζόν μπροστά τους. Η ανάγκη για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ φαντάζει επιτακτική και η επάρκεια της μεσαίας γραμμής είναι ζήτημα που προβληματίζει για την ομάδα της νέας σεζόν. 

Στην ΑΕΚ έχουν ενταθεί οι κουβέντες για προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Εδώ και καιρό, με τον Εντσάμ να βρίσκεται μέχρι πρότινος στο προσκήνιο, στην Ενωση έψαχναν τρόπο να βρουν έναν ακόμα παίκτη που να έχει ικανότητες στη δημιουργία παιχνιδιού. Αλλά εσχάτως, υπάρχει κινητικότητα και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι περί ενδιαφέροντος για τον Σάκχοφ και υπό προϋποθέσεις, δεν θα είναι αρνητικοί. 

Οι ίδιες πληροφορίες, τονίζουν πως για τον Σάκχοφ υπήρξε κρούση από ομάδα της Τουρκίας. Σε πρώτη φάση – που ήταν εν μέσω των αγώνων με τη Βελέζ, όπου ο Ουκρανός ήταν λύση για κόφτης ελλείψει άλλου – η ΑΕΚ αποφάνθηκε αρνητικά. Από τότε βέβαια, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Σάκχοφ σίγουρα δεν είναι «εξάρι», ο Λε Ταλέκ μπήκε στην «κιτρινόμαυρη» εξίσωση, τα πρώτα ματς της σεζόν έδειξαν πως η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ακόμα μέσο με δημιουργικά χαρίσματα. 

Ισως μάλιστα, μια κίνηση αποχώρησης του Σάκχοφ, να είναι και το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα για δημιουργικό χαφ στην ΑΕΚ. Αυτήν τη στιγμή, στην Ενωση υπάρχουν για τις θέσεις στο κέντρο οι Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ και οι Γαλανόπουλος, Σιμόες που βρίσκονται εκτός λόγω τραυματισμού. Κανείς πλην Μάνταλου δεν έχει δυνατότητα να φτιάξει παιχνίδι, άρα μια τέτοια αναπλήρωση, θα μπορούσε να λύσει αρκετά θέματα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News