Άρης: «Λόκαρε» σε αμυντικό χαφ από την κεντρική Ευρώπη, φορτσάρει και για φορ

Ο Άρης καίγεται για τους τρεις βαθμούς στα Γιάννινα για να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο οι επαφές για τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση έχουν προχωρήσει σημαντικά!

  • Μια νίκη ακόμη, για δεύτερη μόλις φορά διαδοχική στο πρωτάθλημα θέλει ο Άρης στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, να αυξήσει τη διαφορά από το γκρουπ που είναι πίσω του  και να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα.
  • Ο Άλαν Πάρντιου ξέρει ότι μια νίκη θα του δώσει ηρεμία για να δουλέψει όπως θέλει στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και να ασχοληθεί με τις μεταγραφές για να καλύψει τα κενά.
  • Ήδη πάντως το scouting έχει προχωρήσει πολύ βαθιά και μάλιστα σε απόλυτη αρμονία ανάμεσα σε Θόδωρο Καρυπίδη και Άλαν Πάρντιου κατά τα αγγλικά πρότυπα.
  • Ο Άρης λοιπόν έχει «λοκάρει» συγκεκριμένο στόχο σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης για τον παρτενέρ του Πίτερ Ετέμπο και βρίσκεται σε συζητήσεις για να τελειώνει όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να μην χάσει χρόνο. Ξέρει τι θέλει και εξετάζει πλέον πως θα το αποκτήσει.
  • Σημαντικά βήματα έχουν γίνει και για την απόκτηση του σέντερ φορ, μεταγραφή που ο Πάρντιου θεωρεί εξόχως σημαντική, καθώς οι φορ που έχει έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που ψάχνει. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά παραμένει στο κάδρο, αλλά δεν είναι ο μοναδικός, καθώς ο Άρης έχει ξεχωρίσει τουλάχιστον έναν ακόμα στράικερ.
  • Εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News