Παναθηναϊκός: Δεν επιφύλαξε εκπλήξεις ο Γιοβάνοβιτς στην αποστολή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την Κυριακή τον πρώτο γύρο, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ένα παιχνίδι που εφόσον το νικήσει, θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του λόγω του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση, την αποστολή για το παιχνίδι. Με τον Σέρβο προπονητή να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παλάσιος, Αϊτόρ, Πούγγουρας και Τρουιγιέ.
Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να εμπιστευτεί τους έντεκα που άρχισε την Τετάρτη στο Αγρίνιο, με το ίδιο σύστημα και τους ίδιους ρόλους: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
