Παναθηναϊκός: Βρίσκονται οι «πράσινοι» πίσω από την ανταρσία Μαντσίνι; Μύθοι και πραγματικότητα!

Eurokinissi

Ο Άρης έχει διαφωνία με τον Ντάνιελ Μαντσίνι και στη Θεσσαλονίκη εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό ως υποβολέα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση…

Από την επίσημη παραδοχή του Άρη ότι υφίσταται πρόβλημα με τον Ντάνιελ Μαντσίνι και έπειτα, στη Θεσσαλονίκη διαδίδονται φήμες ότι στην ιστορία εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός. Μέχρι του σημείου να λέγεται ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στο Τριφύλλι και στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Πάντως, ως συνήθως, η πραγματικότητα απέχει παρασάγγες. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μαντσίνι και του Άρη. Για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει θετική άποψη για τις δυνατότητες του, αλλά τίποτα περισσότερο.

Ο εκπρόσωπος του Μαντσίνι δεν έχει επικοινωνήσει με άνθρωπο του Παναθηναϊκού, ούτε έχει καταβληθεί προσπάθεια για επικοινωνία από την «πράσινη» πλευρά προς τον παίκτη. Πόσο μάλλον να έχει προκύψει deal για συνεργασία.

Αν ο Μαντσίνι ήταν ελεύθερος ή έληγε το συμβόλαιο του τον Ιούνιο, ενδεχομένως από τον Παναθηναϊκό να τον προσέγγιζαν. Ωστόσο, ο Αργεντινός εξτρέμ δεσμεύεται έως τις 30/6/2024. Άρα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να συζητήσει ο Παναθηναϊκός σέβεται τους κανονισμούς.

Επιπροσθέτως, ο τελικός λόγος ανήκει στον ιδιοκτήτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη. Με τον οποίο οι σχέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν χαρακτηρίζονται αρμονικές. Οπότε, το τίμημα που θα οριζόταν από τους διοικούντες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Μαντσίνι, θα ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, ο Μαντσίνι θα μπορούσε να δώσει βοήθειες στον Ιβάν Γιοβνάνοβιτς. Όμως, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις σε αυτό το τάιμινγκ ώστε να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News