Ολυμπιακός: Φέτος το project μιλάει ελληνικά

Ανδρέας Ντόι
eurokinissi

Πριν από ένα χρόνο άπαντες ασχολούνταν για τον Αγκιμπού Καμαρά που μιλάει γαλλικά, φέτος ο Ολυμπιακός εκπαιδεύει το project Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι που μιλάει ελληνικά.

Πριν από ένα χρόνο μιλούσαν άπαντες με θαυμασμό για το project Αγκιμπού Καμαρά. Μετά από τους πρώτους 13 αγώνες πρωταθλήματος αλλά και τα προκριματικά και τους αγώνες ομίλων στην Ευρώπη, μετρούσε 1.786 λεπτά. Φέτος, όπως σημειώναμε σε πρόσφατο θέμα για το project που χρειάζεται για να σωθεί το project, μετά τα ίδια ματς ο Αφρικανός μετράει μόλις 438 λεπτά.

Κι αυτό γιατί πια το βασικό project του Ολυμπιακού δεν μιλάει γαλλικά όπως ο πρώην παίκτης της β’ ομάδας της Λιλ. Πλέον το βασικό project των Πειραιωτών μιλάει ελληνικά και λέγεται Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι. Στις 2 Φεβρουαρίου θα κλείσει τα 20 χρόνια και είναι βέβαιο ότι θα έχει παίξει πολύ περισσότερο από τα 675 λεπτά που μετράει ως τώρα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μϊτσελ τον… εμφάνισε ξαφνικά και φαίνεται έτοιμος να καθιερωθεί. Αν και αμυντικός μέσος στη β’ ομάδα, ο Ισπανός τον καθιερώνει ως στόπερ και ο Ντόι έχει διάθεση να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δεσμευτεί και με τον Ολυμπιακό αλλά και την Ελλάδα διαλέγοντας τη δική μας εθνική και όχι της Αλβανίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News