Θεωρίες συνομωσίας: Η Αργεντινή έχασε γιατί ο Μέσι είναι πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας!

Ύστερα από ένα αποτέλεσμα-σοκ, οι θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν. Το ίδιο συνέβη και μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία και πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.
Δεν είναι αστείο ούτε παραπληροφόρηση. Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο από τον Οργανισμό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας ως ο επίσημος πρεσβευτής της χώρας.
Ο ίδιος ο Αργεντινός σταρ επισκέφτηκε την Τζέντα και φωτογραφήθηκε σε γιοτ στην Ερυθρά Θάλασσα. Ανέβασε τη φωτό στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με τον χάσταγκ #VisitSaudi.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε τον Μέσι στη Σαουδική Αραβία» έγραψε τότε στο Twitter o Υπουργός Τουρισμού της χώρας Αχμέντ Αλ Χατίμπ.
Ακτιβιστικές οργανώσεις είχε παρακαλέσει τον Μέσι να μην εμπλακεί, χωρίς αποτέλεσμα.
Κάτι παραπάνω από 6,5 μήνες από εκείνη την επίσκεψη, η Αργεντινή ηττήθηκε στο Κατάρ από τη Σαουδική Αραβία, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.
Πώς μπορείς να αγνοείς ύστερα από όλα αυτά τις θεωρίες συνομωσίας;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Άρης: Το άρθρο της παραχώρησης του Παλέ που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση
- Σάντος σε Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σε ευχαριστώ για όλα - Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών»
- Υπεράνω Όλων: Για την «ταμπακιέρα», κοινώς μούγκα
- ΑΕΚ: Κάταγμα κνήμης υπέστη ο Ζούμπκοβ - Το διάστημα της απουσίας του
- Παναθηναϊκός Aktor: Ετσι τους έστειλε για… Νανάκια!
