Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βόμβα» - Πωλητήριο από τους Γκλέιζερ

Επίσημη ανακοίνωση… πωλητήριο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ξεκινά μια διαδικασία διερεύνησης στρατηγικών εναλλακτικών για τον σύλλογο», αναφέρει η οικογένεια Γκλέιζερ.

Πωλητήριο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει η οικογένεια Γκλέιζερ μετά από 17 χρόνια. Ήδη εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση ενώ η η τιμή της μετοχής της Γιουνάιτεντ αυξήθηκε κατά 17% μετά την είδηση, προσθέτοντας σχεδόν 336,4 εκατομμύρια λίρες (400 εκατομμύρια δολάρια) στην κεφαλαιοποίηση του συλλόγου

Η σχετική ανακοίνωση:

«H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ξεκινά μια διαδικασία διερεύνησης στρατηγικών εναλλακτικών για τον σύλλογο.

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου, με τελικό στόχο ο σύλλογος να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες τόσο εντός του γηπέδου όσο και εμπορικά.

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει όλες τις στρατηγικές εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένων νέων επενδύσεων στο κλαμπ, πώλησης ή άλλων συναλλαγών που αφορούν την Εταιρεία. Αυτό θα περιλαμβάνει αξιολόγηση πολλών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένης της ανάπλασης σταδίων και υποδομών, και επέκταση των εμπορικών λειτουργιών του συλλόγου σε παγκόσμια κλίμακα, καθεμία στο πλαίσιο της ενίσχυσης της μακροπρόθεσμης επιτυχίας των ανδρών, γυναικών και ακαδημιών του συλλόγου και να αποφέρει οφέλη στους φιλάθλους και στους μετόχους».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News