ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: «Έδεσε» τον Φαμπίνιο έως το 2026

«Έχουμε μεγαλύτερη διάθεση για την κατάκτηση τίτλων τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος αμέσως μετά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Κάτοικος Άνφιλντ για τα επόμενα 5 χρόνια, θα είναι ο Φαμπίνιο, που επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει η ομάδα του στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που αποκτήθηκε από τη Μονακό το 2018, πανηγύρισε με τους «reds» την κατάκτηση του Champions League το 2019 και το πρωτάθλημα της Premier League το 2020.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Από την αρχή της συζήτησης, ήμουν πολύ θετικός γι’αυτό γιατί αυτό ήθελα – να μείνω σε αυτόν τον σύλλογο, να συνεχίσω να παίζω για τη Λίβερπουλ. Τώρα αυτό είναι επίσημο και είμαι πραγματικά χαρούμενος, όπως και αυτές τις τρεις τελευταίες σεζόν. Έμαθα πολλά από τον προπονητή, τους συνεργάτες του αλλά και τους συμπαίκτες μου. Πετύχαμε πράγματα μαζί και για μένα είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι, το καλύτερο μέρος για να συνεχίσω να  εξελίσσομαι. Ελπίζω  ότι θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε καλά πράγματα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα των «Reds» και συμπλήρωσε: «Ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του μας ωθούν σε αυτή την κατεύθυνση καθώς γνωρίζουν ότι έχουμε ποιότητα και είμαστε ικανοί να πετύχουμε πολλά. Προσωπικά, θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και να μην είμαι απλώς ένας παίκτης, αλλά ηγέτης, συνεχίζοντας πάντα να βελτιώνομαι καθημερινά. Ξέρουμε ότι διαθέτουμε τους κατάλληλους παίκτες ώστε να φτάσουμε ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί την περασμένη σεζόν να μην κατακτήσαμε κάποιο τίτλο, αλλά αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να το επιτύχουμε φέτος και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News