Αρης: Στην τελική ευθεία για Νταρίντα και εξτρέμ

Οι εξελίξεις τρέχουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη Χέρτα για την απόκτηση του Τσέχου Νταρίντα, αλλά και την επιλογή του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαντσίνι
Η μεταγραφή του πρώην αρχηγού της Εθνικής Τσεχίας έχει προχωρήσει σημαντικά και ο Άρης αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να τελειώσει με την Χέρτα τα τυπικά, ώστε να έχει τη δυνατρότητα να προσθέσει πολύ σύντομα τον Νταρίντα στις προπονήσεις για να έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί.
Ο 32χρονος χαφ προορίζεται για τη βασική θέση δίπλα στον Ετέμπο και ο Άλαν Πάρντιου πιστεύει πως με τις προπονήσεις θα είναι έτοιμος να μπει στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου.
Πώληση Μαντσίνι, αλλιώς στον «πάγο»
Η διοίκηση του Άρη έχει αποφασίσει να προχωρήσει και στον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς οι πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά ο Αργεντινός με τα κιτρινόμαυρα έχουν εκμηδενιστεί.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης περιμένει προτάσεις για την παραχώρησή του, με όρους όμως που να καλύπτουν και τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη, διαφορετικά θα παραμείνει στο περιθώριο, όπως συμβαίνει ήδη με τον Χάιροβιτς και τον Ντιόπ.
Ήδη υπάρχει ξεκάθαρη στόχευση σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η επιλογή θα έχει να κάνει κυρίως με την πρόοδο που θα καταγραφεί στις διαπραγματεύσεις. Στο Κλεάνθης Βικελίδης εκφράζεται πάντως η πίστη ότι θα προχωρήσει και αυτή η υπόθεση.
Το θέμα του επιθετικού έχει να κάνει κυρίως με τις σκέψεις και τις απαιτήσεις του Άλαν Πάρντιου, αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή με Γκρέι, Πάλμα και Ζερβίνιο, ο Άρης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση!
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1: Ο Μύθου τον κράτησε ζωντανό για την δεύτερη θέση
- Μπαρτζώκας: «Πίεση θα έχουν όλες οι ομάδες στο Final 4»
