Λευτέρης Αυγενάκης: Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA και συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και συζήτησαν για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
O υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Αθλητισμού της ΕΕ στις Βρυξέλλες και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Με τον Πρόεδρο @UEFA Aleksander Čeferin, στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Αθλητισμού EE. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο & πώς συντονισμένα θα συνεχίσουμε από κοινού τις προσπάθειες για την ανάπτυξή του⚽️ pic.twitter.com/i3bD0448O4— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) November 30, 2022
«Με τον Πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Αθλητισμού EE. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο & πώς συντονισμένα θα συνεχίσουμε από κοινού τις προσπάθειες για την ανάπτυξή του» σχολίασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
