ΠΑΟΚ: Αναβολή για τις 9/12 η εκδίκαση στην ΕΕΑ με αλλαγή προέδρου

EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε, πριν την έναρξη της απολογίας του, την αποχώρηση του προέδρου της ΕΕΑ, Νίκου Τζουλάκη, κατηγορόντας τον για μεροληψία. «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες αλλά θα απέχω» η απάντηση Τζουλάκη

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε την αλλαγή προέδρου της ΕΕΑ, στην εκδίκαση της κλήσης σε απολογία για την υπόθεση στην οποία ο Γιώργης Σαββίδης κατηγορείται για ψευδή δήλωση.

Οι δικηγόροι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ξεκίνησαν κάνοντας ευθεία επίθεση εναντίον του προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (και κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) κατηγορόντας τον για μεροληψία, και ζήτησαν την αποχή του. Η Επιτροπή διέκοψε τη διαδικασία και συνεδρίασε για περίπου 1,5 ώρα με κλειστές πόρτες για να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η διαδικασία.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει μια σειρά διαδικασιών εναντίον του Νίκου Τζουλάκη ενώ ήταν αποφασισμένοι να καταθέσουν επίσημο αίτημα αλλαγής πρόεδρου στην εκδίκαση της υπόθεσης, αν ο κ. Τζουλάκης δεν αποχωρούσε. Όταν ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την επιτροπή να εξετάσει το ενδεχόμενο αποχής του Νίκου Τζουλάκη, εκείνος είχε πει πως «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορώ να απέχω». Τελικά, η ΕΕΑ αποφασίσε να ορίσει ως νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης την 9η Δεκεμβρίου, χωρίς τον Νίκο Τζουλάκη στην προεδρία. Η υπόθεση θα εκδικαστεί με πρόεδρο τον Χρήστο Κουμπή, που έχει ρόλο αναπληρωτή προέδρου.

Στον ΠΑΟΚ μιλούν για μια πρώτη «νίκη», που έχει να κάνει με τον εξαναγκασμό του Νίκου Τζουλάκη σε αποχώρηση από την υπόθεση. Στην ανακοίνωση της αλλαγής προεδρίας από την ΕΕΑ, ο Νίκος Τζουλάκης δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του ΠΑΟΚ αλλά αποφάσισε να απέχει για λόγους ευθιξίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News