Ολυμπιακός: Από ποιούς έχει «απαιτήσεις» ο Μίτσελ στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ

ολυμπ
eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Χάντερσφιλντ (1/12 – 17.00) στο πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους και ο Μίτσελ θέλει να τεστάρει συγκεκριμένους παίκτες.

Το πρώτο και αρκετά σημαντικό φιλικό τεστ με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ δίνει ο Ολυμπιακός το απόγευμα (17.00 – Cosmotesport1) της Πέμπτης (1/12) επί ισπανικού εδάφους εκεί όπου πραγματοποιεί τη mid season προετοιμασία του. Ο Μίτσελ το αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θέλει να δει συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους παίκτες.

Στην πρώτη… γραμμή του ενδιαφέροντος είναι προφανώς ο Μαρσέλο στον οποίο δόθηκε η προειδοποίηση / ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση ειδάλλως θα πρέπει ν’ αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος πρέπει να πείσει ότι και μπορεί και (κυρίως) θέλει να μείνει και να προσφέρει ουσιαστικά στον Ολυμπιακό και όχι να κινείται στη μετριότητα και να αρκείται στα λίγα (πράγματα προσφοράς) από τον εαυτό του.

Ενδιαφέρον προφανώς θα έχουν τα δείγματα γραφής παικτών όπως ο Κασάμι και ο Φορτούνης. Ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία αλλά ενδιαφέρον υπάρχει για τους Σαμασέκου, Μπόουλερ και Ρέτσο. Μένει βεβαίως να δούμε τι επιλογές 11άδας θα κάνει σ’ αυτό το ματς ο Μίτσελ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News