Μουντιάλ 2022: Ώρες, κανάλια για Γερμανία, Ισπανία, Κροατία, Βέλγιο

amna-epa

Ξεχωρίζουν στις αθλητικές μεταδόσεις οι μεγάλες μάχες στο Μουντιάλ. Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων Καναδάς – Μαρόκο, Κροατία – Βέλγιο, Ιαπωνία – Ισπανία και Κόστα Ρίκα – Γερμανία.

Με τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής ημέρας σε 5ο και 6ο όμιλο συνεχίζεται το Μουντιάλ και φυσικά πρόκειται για αγώνες που ξεχωρίζουν στις αθλητικές μεταδόσεις. Το ντέρμπι Κροατία – Βέλγιο θα κρίνει ενδεχομένως την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Με νίκη η Κροατία περνά πρώτη, με ισοπαλία της αρκεί να μην νικήσει το Μαρόκο τον αδιάφορο Καναδά. Αν όμως χάσει και νικήσει το Μαρόκο τον Καναδά μένει εκτός. Το Βέλγιο προκρίνεται με νίκη επί της Κροατίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας περνά αν ο Καναδάς να νικήσει το Μαρόκο με πολλά γκολ. Στο Μαρόκο αρκεί η ισοπαλία για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης. Αν ηττηθεί θέλει νίκη της Κροατίας.

Στον πέμπτο όμιλο η Ισπανία θέλει νίκη κόντρα στην Ιαπωνία, η οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις να προκριθεί και με ισοπαλία. Η Γερμανία προκρίνεται μόνο με νίκη επί της Κόστα Ρίκα, αλλά μπορεί κι αυτή να μην αρκεί αν δεν έρθει με πολλά γκολ. Φυσικά δεν θέλουν νίκη της Ιαπωνίας στο άλλο ματς. Η Κόστα Ρίκα προκρίνεται νικήσει κερδίσει τη Γερμανία ή έρθει ισόπαλη και η Ισπανία νικήσει την Ιαπωνία.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

17:00 Καναδάς – Μαρόκο (6ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα) – antenna.gr – ΑΝΤ1+
17:00 Κροατία – Βέλγιο (6ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan) – ΑΝΤ1
21:00 Ιαπωνία – Ισπανία (5ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) – ΑΝΤ1
21:00 Κόστα Ρίκα – Γερμανία (5ος όμιλος, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) antenna.gr – ΑΝΤ1+

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News