ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πιο «γεμάτος» και έτοιμος σε 6 μέρες

Ο Μαρτίνς θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του αλλά και παίκτες πιο έτοιμους σε σχέση με το 1ο ματς κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για πρόκριση στο 1ο ματς με τη Λουντογκόρετς (1-1) για τον γ’ προκριματικό του Champions League και είναι υποχρεωμένος να πάει να κερδίσει στη Βουλγαρία σε 6 μέρες (10/8) προκειμένου να βρεθεί στα play off της διοργάνωσης. Για να το καταφέρει θα πρέπει να είναι καλύτερος και πιο αποτελεσματικός στην επίθεση αλλά και πιο προσεκτικός στην άμυνα. Μπορεί να το καταφέρει;

Η λογική λέει ότι μπορεί αφού ο χρόνος που θα μεσολαβήσει δεν είναι πολύς αλλά ίσως ν’ αποδειχθεί αρκετός για να βελτιώσουν την ετοιμότητά τους παίκτες-κλειδιά που δεν ήταν σε θέση ν’ αγωνιστούν βασικοί στο ματς του Γ.Καραϊσκάκης. Μιλάμε για τον Ελ Αραμπί και τον Εμβιλά ενώ πιθανώς να είναι διαθέσιμος, έστω και όχι για βασικός, ο Σωκράτης. Από εκεί και έπειτα, καλύτερος θα είναι και ο Κούντε που προσπαθεί να προσαρμοστεί και να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ακόμα και ο Ονιεκουρού είναι πιθανό να μπορέσει να παίξει, έστω ως αλλαγή. Αν δεν υπήρχε τέτοια πιθανότητα δεν θα τον έβαζε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο χρόνος λοιπόν, όπως λέει και η γνωστή έκφραση, ίσως αποδειχθεί ο καλύτερος… γιατρός για τον Ολυμπιακό που υπέφερε πολύ από τραυματισμούς αλλά και covid-19.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News