ΠΑΟΚ: Ο λόγος που ο Λουτσέσκου θέλει τον Μαρτίνς είναι.... ο Κωνσταντέλιας!

EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει, το τελευταίο διάστημα, στην απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς. Και εκείνος που τον έκανε να επιμένει είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Στον ΠΑΟΚ, η εσωτερική συζήτηση για μεταγραφική ενίσχυση τον προσεχή Ιανουάριο, έχει επικεντρωθεί, ή μάλλον αρχίζει και σταματάει, στον Φάμπιο Μαρτίνς. Και ένας από τους σημαντικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Μοιάζει λίγο οξύμωρο, και αυτό διότι όταν το όνομά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού επέστρεψε στο προσκήνιο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν φωναχτά την εξής σκέψη: «Μα, ο Μαρτίνς δεν είναι δεκάρι και αν αποκτηθεί, θα «πέσει» πάνω στον Κωνσταντέλια, που τώρα μπήκε 11άδα».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει απάντηση σε αυτή την σκέψη, καθώς θέλει τον Φάμπιο Μαρτίνς για να τοποθετήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη θέση «10». Ο Ρουμάνος τεχνικός «ψήθηκε» από τον τρόπο με τον οποίο ο «Ντέλιας», όπως τον φωνάζουν όλοι στην Τούμπα, ανταποκρίθηκε στην ένταξή του στο αρχικό σχήμα.

Ο 19χρονος είναι 10άρι, και ο Λουτσέσκου θέλησε αρχικά να τον δοκιμάσει στα άκρα, εκεί που τον είχε στο μυαλό του από το καλοκαίρι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αρέσκεται στο να παίζει με 10άρι που μπορεί να ανταποκριθεί και ως ακραίος και ο Κωνσταντέλιας του απάντησε πως «το έχει».

Η υπόθεση Μαρτίνς μόνο εύκολη δεν είναι. Οι απαιτήσεις τους, στις τελευταίες συζητήσεις των δυο πλευρών, κρίθηκαν υψηλές, άλλα με την απόσταση είναι από αυτές που γεφυρώνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News