Ολυμπιακός: Επιτέλους τέλος ο Λαλά, βρήκε ομάδα

Κένι Λαλά
eurokinissi

Μετά από αναζήτηση μηνών, ο Κένι Λαλά βρήκε νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και λέει αντίο στον Ολυμπιακό ως μία από τις πιο άστοχες μεταγραφές ever.

Μετρώντας 51 συμμετοχές, 0 γκολ και μόλις 3 ασίστ ο Κένι Λαλά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και μένει στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες ever και σίγουρα η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών μεταγραφική αστοχία.

Μιλάμε για δεξί μπακ που η καθαρή ετήσια αμοιβή του άγγιζε το 1 εκατ.ευρώ και δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα απ’ όλα όσα υποτίθεται θα μπορούσε. Ούτε ασίστ, ούτε γκολ ούτε φυσικά αμυντική σταθερότητα αφού ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνων. Και φυσικά καμία μεταπωλητική αξία αφού αποκτήθηκε σε μεγάλη ηλικία (πια είναι 31 ετών) ως μια έτοιμη και σίγουρη λύση.

Αφού έμεινε στον… πάγο για μήνες προσπαθούσε μάταια να βρει ομάδα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρήκε επιτέλους νέα ποδοσφαιρική στέγη αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπρεστ. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, το πέρασμά του θα ξεχαστεί άμεσα αφού στην πραγματικότητα πέρασε και δεν… ακούμπησε αυτόν τον 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News