Άρης: Θέμα χρόνου για Νταρίντα, επιβεβαίωσε και ο Μπόμπιτς

ΑΜΝΑ/ΕPA

«Ο Βλαντίμιρ Νταρίντα δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της Χέρτα με την Μπράουνσβαϊγκ, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών, Φρέντι Μπόμπιτς, ενώ η Bild ήδη ανακοίνωσε την μεταγραφή στον Άρη

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή του Βλαντίμιρ Νταρίντα στον Άρη άρχισε. Ο 32χρονος Τσέχος μέσος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της Χέρτα με την Μπράουνσβαϊγκ.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Βερολίνου επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Άρη. «Ο Νταρίντα, που είναι στη Χέρτα τα τελευταία 7,5 χρόνια, δεν έπαιξε στο σημερινό φιλικό επειδή διαπραγματεύεται με άλλο κλαμπ. Η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες». 

Η γερμανική «Bild» το πήγε ένα βήμα παραπέρα, ανακοινώνοντας την μεταγραφή του Τσέχου στον Άρη. «Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παίζει στην Χέρτα από το 2015 αλλά δεν έχει πλέον ρόλο και τώρα θέλει να πάει στον Άρη. Απουσίασε από το τελευταίο φιλικό τεστ της Χέρτα, γιατί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο Τσέχος είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα», αναφέρει στο πιο πρόσφατο δημοσίευμα της.

Το φιλικό με την Κ19

Όσο ο Άλαν Πάρντιου περιμένει την πρώτη μεταγραφή, είδε τους παίκτες του στο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με την Κ19 του Άρη για μία ώρα και δοκίμασε ξανά σχήματα και παίκτες, αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης είχε στόχο το πρέσινγκ, ενώ τα ευχάριστα ήρθαν από τον Σαλέμ Εμπακατά, που ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News