Ολυμπιακός: Ο Σουρλής παίρνει πρόωρα το δρόμο της επιστροφής

Βασίλης Σουρλής
eurokinissi

Η παραχώρηση του Βασίλη Σουρλή στην Ολλανδία και τη Φορτούνα Σιτάρντ δεν πήγε σύμφωνα με το αρχικό πλάνο και ο Ολυμπιακός τερματίζει τον δανεισμό και τον φέρνει πίσω.

Ήταν γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες και μπορούσε να το καταλάβει κανείς βλέποντας τι (δεν) κάνει ο Βασίλης Σουρλής στην Ολλανδία όπου παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Τι δεν κάνει; Δεν παίζει και, άρα, δεν εξελίσσεται. Κι αυτό προφανώς είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε στους πρωταθλητές Ελλάδας ούτε και στον ίδιο τον παίκτη. Ο 20χρονος κεντρικός χαφ παραχωρήθηκε δανεικός στους Ολλανδούς στο τέλος Ιούνη.

Δυστυχώς για ‘κείνον και τον Ολυμπιακό που πιστεύει σ ‘αυτό το πρότζεκτ, ο Βασίλης έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς και όλα ως αλλαγή! Μόλις 17 λεπτά στο πρωτάθλημα και 56‘ στο Κύπελλο. Μένει διαρκώς στον πάγκο και όπως είναι φυσικό αυτό δε γίνεται να συνεχιστεί ως το τέλος της σεζόν που λήγει κανονικά ο δανεισμός του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει και με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη θα τερματίσουν τον δανεισμό του Σουρλή και θα γυρίσει στην Ελλάδα για να αποφασιστεί τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Θα συνεχίσει κάπου αλλού ως δανεικός; Θα παίζει στην ομάδα β‘; Με τον… συνωστισμό στα χαφ της πρώτης ομάδας, μοιάζει δύσκολο να βρει χώρο.

Όπως και να ‘χει είναι κάτι που θα αποφασιστεί άμεσα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News