Μουντιάλ 2022: Το προφητικό μήνυμα του Ντε Πολ στον Μέσι δύο μήνες πριν το Κατάρ

AMNA

Ο «Προφήτης Ροντρίγκο Ντε Πολ» χτύπησε την πόρτα των αποδυτηρίων της εθνικής Αργεντινής δυο μήνες πριν το Μουντιάλ. Και δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό!

Είχε τόση αυτοπεποίθηση; Σίγουρα. Είχε τέτοιο κίνητρο; Αδιαμφισβήτητα. Είχε μαντικές ικανότητες; Ίσως. Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ ήταν ένας από τους κύριους συνοδοιπόρους του Λιονέλ Μέσι στην προσπάθεια της Αργεντινής να φτάσει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως κι έγινε.

Τα γράφουμε όλα αυτά καθώς ο Αργεντίνος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε γράψει ένα σημείωμα το οποίο είχε αφήσει στο δωμάτιο του αρχηγού του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Το σημείωμα αυτό έγραφε: «Υπογράφω αυτό το χαρτί λέγοντας ότι σε δυο μήνες από τώρα θα κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο». Γενικά ο Ντε Πολ είχε γράψει το όνομά του, είχε βάλει την υπογραφή του, ακόμη και τον αριθμό της φανέλας του προκειμένου να γίνει αντιληπτό ποιος είχε γράψει εκείνο το σημείωμα.

Όπως και να ‘χει, η προφητεία του βγήκε αληθινή. Η Αργεντινή πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λιονέλ Μέσι με την παρέα του έγραψαν ιστορία!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News