Αστέρας Τρίπολης: Τρίζει η καρέκλα του Μεταξά, οι δύο επικρατέστεροι διάδοχοι

Η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή του Αστέρα Τρίπολης από το ξεκίνημα της σεζόν, σε συνδυασμό με την ισοπαλία κόντρα στο Βόλο φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ηρακλή Μεταξά. Μεταξύ των υποψηφίων να τον αντικαταστήσουν οι Μάτζιος και Νιόπλιας.
Το βαρομετρικό… χαμηλό που επικρατεί στον Αστέρα Τρίπολης φέρνει εξελίξεις. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα στην καρέκλα του, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν η βαθμολογική συγκομιδή είναι πολύ μακριά από τις μεγάλες προσδοκίες της διοίκησης.
Έως τώρα η ομάδα μετράει μόλις 2 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 14 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και τα σύννεφα έχουν πυκνώσει. Ο 55χρονος τεχνικός φέρεται να μετράει μέρες στην Αρκαδία και ήδη έχουν κυκλοφορήσει ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών. Μέσα σε αυτούς ο πρώην τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος και ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας.
Μέχρι τότε, πάντως, ο Μεταξάς έχει να σχεδιάσει το πλάνο για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την ομάδα του να αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη (28/12, 18.00) τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ποτέ δεν πίστεψε ότι θα κερδίσει την ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-2: «Κιτρινόμαυρη» ανατροπή και μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο!
- Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Χαμός με το πανό-ντροπή στη Λεωφόρο!
- Μάγκνουσον: Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό
- Ολυμπιακός: Στην Αλ Τζαζίρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά - Αναχώρησε για Εμιράτα