Λίβερπουλ: Η «τρέλα» που έζησε ο Χάκπο και η υποδοχή από Φαν Ντάικ και Κλοπ

Ο Κόντι Χάκπο είναι και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί στο «Άνφιλντ», ενώ περιέγραψε την… τρέλα που έζησε και το χρονικό της μεταγραφής του.
Η Λίβερπουλ έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόβεν, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά τόσο με τη φανέλα της PSV όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, να καταλήγει στους «Ρεντς» και όχι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελώντας τον διακαή πόθο του συμπατριώτη του, Έρικ Τεν Χαχ.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ, ο Χάκπο δήλωσε: «Ήταν πραγματικά περίεργο γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα με την Λίβερπουλ. Ήταν Χριστούγεννα και επικρατούσε μια τρέλα. Όλοι μου έστελναν μηνύματα. Ο Φαν Ντάικ μου είπε ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση για να γίνω καλύτερος, ότι η Λίβερπουλ είναι ένας πραγματικά τεράστιος σύλλογος αλλά και μια πραγματική οικογένεια».
What did @VirgilvDijk tell Cody Gakpo about the club before the move? 🤔
— Liverpool FC (@LFC) December 28, 2022
👋 G A K P O 🔴 pic.twitter.com/SMLVYKdjJg
— Liverpool FC (@LFC) December 28, 2022
Ενθουσιασμένος για την απόκτηση του Χάκπο δήλωσε και ο προπονητής των «Ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ.
"We are really excited to be able to work with him" 😁
— Liverpool FC (@LFC) December 28, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
