Ολυμπιακός Μεταγραφές: Και επίσημα Ραμόν ως το 2027!

Ραμόν
olympiacos.org

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Ραμόν Ράμος Λίμα.

Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως είναι από το Σάββατο (21/1) ο Ραμόν Ράμος Λίμα. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που είχε φτάσει στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους αφού προηγουμένως πέρασε με επιτυχία τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Για τον Ραμόν οι πρωταθλητές έβγαλαν 1,5 εκατ.ευρώ από το ταμείο τους και απέκτησαν το 70% των δικαιωμάτων του ενώ η Φλαμένγκο διατήρησε και ποσοστό για πιθανή μεταπώληση.

Μετά τον Ρόντινεϊ που παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ολυμπιακός απέκτησε παίκτη από τη Φλαμένγκο και για το αριστερό του άκρο. Οι συστάσεις για τον Ραμόν είναι πολύ καλές και το μόνο που απομένει είναι να τις επιβεβαιώσει.

Το θετικό είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Έκανε προετοιμασία ενώ στις 12/1 έπαιξε και 90 λεπτά με τη Φλαμένγκο κόντρα στην Audax-RJ για το Campeonato Carioca – Taça Guanabara.

Οι ομάδες που τον ήθελαν και η ανακοίνωση

Για τον Ραμόν ενδιαφέρθηκε σοβαρά προ εβδομάδων η πορτογαλική Μπράγκα ενώ στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί μαζί του κι άλλες ομάδες από την Ευρώπη όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα που φημίζονται για το εξαιρετικό τους σκάουτινγκ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα. Γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2027», ανέφερε η ανακοίνωση στην οποία υπήρχε και βιογραφικό του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News