Ντάνι Άλβες: Οι τρεις διαφορετικές εκδοχές του, οι μαρτυρίες και η ναρκισσιστική στάση ενώπιον του ανακριτή

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο Ντάνι Άλβες έπεσε σε αντιφάσεις προσπαθώντας να αντικρούσει τις κατηγορίες για τον βιασμό της 23χρονης που τον οδήγησαν στη φυλακή, αντιμετωπίζει με έπαρση τον ανακριτή, ενώ κινδυνεύει με ποινή κράτησης 12 ετών.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή μετά την πρόταση του Εισαγγελέα για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα, σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ο ίδιος ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας αρνείται εξ αρχής τις κατηγορίες, αλλά οι αρχές συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία ώστε να διαταχθεί η σύλληψη του και κατόπιν η κράτησή του σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Βαρκελώνης, όπου παραμένει για 2η ημέρα. Σήμερα, βγαίνουν νέα στοιχεία για την υπόθεση από τα διεθνή Μέσα.

Σύμφωνα με το TV3, ο Ντάνι Άλβες έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του ενώπιον του εισαγγελέα, δίνοντας 3 εκδοχές για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου του 2022 στις τουαλέτες του νυχτερινού μαγαζιού όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα. Τα λεγόμενά του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη σοκαριστική κατάθεση της νεαρής γυναίκας.

Ο βετεράνος μπακ, του οποίου το συμβόλαιο έλυσε αμέσως η μεξικανική Πούμας στην οποία αγωνιζόταν, αρχικά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την κοπέλα στην οποία φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά, μετά σχολίασε ότι την είχε δει αλλά ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους, για να καταλήξει ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη συνέναισή της αφού εκείνη ήταν που τον πλησίασε με τέτοιο σκοπό.

Όλα αυτά, κατά τη γνώμη του ανακριτή, έρχονται σε αντίθεση με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, κατά την ανάκριση πολλών ατόμων, μεταξύ των οποίων και το προσωπικό ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου. Παράλληλα, έχει συλλεχθεί γενετικό υλικό από το χώρο, αλλά και εικόνα από τις κάμερες.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η Marca, σύμφωνα με την καταλανική τηλεόραση, ο Άλβες συμπεριφέρθηκε εντελώς ναρκισσιστικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του ενώπιον του δικαστή που ερευνούσε την υπόθεσή του.

Όπως φαίνεται, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για τον αστέρα του ποδοσφαίρου, που κινδυνέυει ακόμα και με φυλάκιση 12 ετών. Η El País, που επικαλείται πηγές της έρευνας, αναφέρει ότι η 23χρονη δεν θέλει να λάβει αποζημίωση αλλά στόχος της είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και ο Βραζιλιάνος παραμείνει για καιρό στη φυλακή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News