Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οριστικό το deal με τον Άρη για Μαντσίνι- Yπογράφει ως το 2026

Eurokinissi

Σε οριστική συμφωνία ήρθαν ο Παναθηναϊκός κι ο Άρης λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης (24/1) για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στους «πράσινους».

Έπειτα από μία σκληρή διαπραγμάτευση που είχε πολλά επιμέρους ζητήματα για να επιλυθούν, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στους «πράσινους», με τον Αργεντινό εξτρέμ να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026.

Το ποσό του τελικού deal, που αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ, θα αποφέρει στον Μαντσίνι ετήσιες αποδοχές μαζί με τα μπόνους 700.000 ευρώ, ενώ σε αυτό συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες, καθώς και την εφορία.

Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που αποχαιρετά τους Θεσσαλονικείς μετά από 3,5 χρόνια, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πράσινων» άμεσα,  γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί με τον Άρη στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σήμερα στις 19:30.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News