Άρης: Με Ντουκουρέ η ενδεκάδα, πρόβλημα και με Οντουμπάτζιο

Eurokinissi
Νέα απώλεια για τον Άρη πριν από τη σέντρα, καθώς ο Οντουμπάτζιο έμεινε εκτός ενδεκάδας με ενοχλήσεις. Στον πάγκο ο Ματέο Γκαρσία, στο αρχικό σχήμα ο Ντουκουρέ
Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει και πολλές επιλογές για το βασικό σχήμα, έπειτα από το κύμα τραυματισμών που έχει χτυπήσει τον Άρη και την αποχώρηση του Μαντσίνι.
Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Οντουμπάτζιο και θα χρησιμοποιήσει δύο αριστερά μπακ, Μαζικού και Πίρσμαν αναγκαστικά στα δύο άκρα της άμυνας.
Εκτός ενδεκάδας έμεινε και ο Ματέο Γκαρσία για να πάρει τη θέση του ο Σεϊκ Ντουκουρέ, ώστε ο Άρης να έχει πιο ενισχυμένο κέντρο με Νταρίντα και Ετέμπο, ενώ ο Μάνου Γκαρθία θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Ιτούρμπε, Γκρέι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
