Τσέλσι: Σπάει το ρεκόρ Βρετανίας για τον Έντσο Φερνάντες

epa

Η Τσέλσι έχει ξοδέψει ήδη πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και προσφέρει ακόμα 105 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Έντσο Φερνάντες

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να επιστρέψει τις κορυφαίες ομάδες της Premier League και για το λόγο αυτό έχει ήδη ξοδέψει 450 εκατομμύρια λίρες στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, δεν σταματά εδώ και ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Οι «μπλε» του Λονδίνου επιθυμούν να αποκτήσουν και τον Έντσο Φερνάντες, τον Αργεντινό μέσο της Μπενφίκα για τον οποίον προτίθενται να δώσουν 105 εκατομμύρια λίρες, καλύπτοντας τη ρήτρα της αποδέσμευσής του. Εάν τελικά δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, τότε η Τσέλσι θα έχει ξεπεράσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί για μεταγραφή στο Νησί.

Ωστόσο, επειδή η Τσέλσι δεν θα δώσει αυτό το ποσό εφάπαξ, αλλά σε εφτά δόσεις, η Μπενφίκα μπορεί να το αρνηθεί, μολονότι στο σύνολο της η προσφορά ξεπερνά τη ρήτρα.

Το ρεκόρ Βρετανίας ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και είναι τα 100 εκατομμύρια λίρες που έδωσε για να αποκτήσει τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα το 2021. Η Τσέλσι είχε δώσει 97, 5 εκατομμύρια για τον Λουκάκου.

Παρά  τα 450 εκατομμύρια λίρες που έχει ξοδέψει τη φετινή σεζόν η Τσέλσι, βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Το Γενάρη απέκτησε τους Μούντρικ, Μπαντιασίλ, Μαντουέκε, Γκούστο, Σάντος, Φοφανά και τον Ζοάο Φέλιξ ως δανεικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News