Ολυμπιακός Μεταγραφές: Για δανεικός στην Κόνιασπορ ο Μπουχαλάκης

EUROKINISSI

Η Κόνιασπορ θέλει να δανειστεί από τον Ολυμπιακό τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ως το τέλος της σεζόν.

Παρότι στα τουρκικά ΜΜΕ γράφονται συχνά πράγματα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και η ονοματολογία είναι ατελείωτη, αναφορικά με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη «έπεσαν» 100% μέσα κατά πως φαίνεται.

Τη Δευτέρα γράφτηκε σε τουρκικό μέσο ενημέρωσης ότι ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Κόνιασπορ και αναμενόταν άμεσα (Τρίτη 31/1) να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.

Οι πληροφορίες πια επιβεβαιώνονται και από την Ελλάδα σχετικά με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών των πρωταθλητών. Όντως υπάρχει συμφωνία του παίκτη με την Κόνιασπορ και εκτός απροόπτου θα καταλήξει στο Ικόνιο ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Η Κόνιασπορ είχε πάρει πέρυσι από τον Ολυμπιακό κι άλλο παίκτη, τον Αχμέντ Χασάν και τώρα ετοιμάζεται για δεύτερο απόκτημα. Οι μεταγραφές στη γειτονική χώρα ολοκληρώνονται στις 8/2 συνεπώς υπάρχει χρόνος.

Το τρέχον συμβόλαιο του «Μπούχα» λήγει το καλοκαίρι του 2024, συνεπώς το κρίσιμο διάστημα για τη σχέση του παίκτη με τον Ολυμπιακό είναι το ερχόμενο καλοκαίρι (2023) ή αλλιώς τον επόμενο χειμώνα. Είτε θα πρέπει να ανανεώσει, είτε να πωληθεί ώστε να έχει κάποιο κέρδος ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει 226 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό με 14 γκολ και 16 ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News