Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό

Και επίσημα παίκτης του Ατρόμητου ως το τέλος της φετινής σεζόν είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό. – «Έχω… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο» δήλωσε ο παίκτης.

Ο Ολυμπιακός έφτασε λίγο πριν από τη λήξη των μεταγραφών σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού.

Ο σύλλογος του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και με δηλώσεις του ο Αγκιμπού Καμαρά στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου τόνισε:

«Θέλω πρώτα από όλα να χαιρετήσω τους φίλους του Ατρόμητου, γιατί είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ήθελα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και ειδικότερα για τον Ατρόμητο. Χαίρομαι πολύ για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και για το γεγονός ότι έγινε αυτό που ήθελα, ερχόμενος εδώ. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ατρόμητο και ξέρω ότι είναι μια δυνατή ομάδα, που ξέρει πάντα να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του, με τους στόχους του να είναι υψηλοί.

Σε αυτό θέλω να βοηθήσω και εγώ, καθώς έχω μεγάλο κίνητρο και… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο και με αυτόν τον τρόπο εύχομαι να βοηθήσω τον Ατρόμητο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι είμαι λίγες ώρες στο Περιστέρι, είμαι εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές εγκαταστάσεις που μπορούν να συγκριθούν με αυτές των κορυφαίων συλλόγων και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι άμεσα στη διάθεση του προπονητή μου και εύχομαι μαζί με τη στήριξη των οπαδών μας, τους οποίους γνωρίζω από τις φορές που έχω παίξει στο Περιστέρι, να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News