Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Γκάρι Ροντρίγκες το τελευταίο... άκρο των άκρων

Γκάρι Ροντρίγκες
eurokinissi

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι μένει τελευταίος στην ιεραρχία των εξτρέμ στο μυαλό του Μίτσελ και αποτελεί ακριβή πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό που είναι ανοιχτός σε προτάσεις για ‘κείνον.

Τελικά ο Ολυμπιακός δεν αρκέστηκε στον ένα εξτρέμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά πήρε δύο, τον Σέρτζι Κανός και τον Ζούμερ Μπουτούτσι. Και επέλεξε δύο παίκτες σε εξαιρετική ηλικία, δηλαδή με παρόν και πολύ μέλλον μπροστά τους, που είναι και έτοιμοι να μπουν και να παίξουν.

Και το έκανε αυτό ο πρωταθλητής αφού από τους υπάρχοντες ο ένας (Γιώργος Μασούρας) είναι τον τελευταίο καιρό ντεφορμέ και ο άλλος (Γκάρι Ροντρίγκες) είναι μόνιμα μέτριος ενώ «βγάζει» και συχνά τραυματισμούς. Τώρα λοιπόν η κατάσταση στα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού έχει διαφοροποιηθεί αρκετά.

Και βγάζει… χαμένο τον Γκάρι Ροντρίγκες που μπαίνει τελευταίος στην ιεραρχία των εξτρέμ στα μάτια του Μίτσελ. Λογικό είναι αυτό αφού επί 1,5 χρόνο που είναι στην ομάδα έχει προσφέρει ελάχιστα και ο 32χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο (1,2 εκατ.ευρώ) και από τον 29χρονο Έλληνα (Μασούρα) που έχει προσφέρει πάρα πολλά.

Ακριβή πολυτέλεια

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα λοιπόν στο μυαλό του Μίτσελ προηγούνται οι Κανός, Μπουτούτσι και Μασούρας και τελευταίος είναι ο Γκάρι που αποτελεί το τελευταίο… άκρο των άκρων. Κι επειδή είναι μια πολύ ακριβή πολυτέλεια, ο Ολυμπιακός είναι ορθάνοιχτος και διαθέσιμος να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση για τον Ροντρίγκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για τον παίκτη που έχει καταλάβει ότι δεν θα έχει χώρο και χρόνο και θα κινείται συνήθως μεταξύ… εξέδρας και πάγκου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News