ΠΑΕ Ολυμπιακός: Πρόκληση ο ορισμός του διαιτητή Κρούζλιακ στην Τούμπα, δεν το δεχόμαστε

Sportday.gr

Για πρόκληση που ξεπερνάει κάθε όριο μιλάει σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Κρούζλιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και συμπληρώνει πως δεν τον αποδέχεται.

Για επιλογή-πρόκληση που ξεπερνάει κάθε όριο κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός σχετικά με τον ορισμό του Ιβάν Κρούζλιακ ως διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι πρωταθλητές αναφέρονται και στους κ.κ. Μάνταλο και Μπαλτάκο και αφού τονίζουν ότι δεν δέχονται τον συγκεκριμένο ορισμό, υπογραμμίζουν ότι φαίνεται για μία ακόμα φορά τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News