ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ να μας δείξουν την αλληλογραφία με τις ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες

Sportday.gr

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην οποία χαρακτηρίζει διεφθαρμένη την ΕΠΟ και ζητάει την αλληλογραφία του Μπένετ στην έρευνα «αγοράς» για διαιτητή.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε και δεύτερη (μετά την πρώτη) ανακοίνωση με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Super League.

Σ’ αυτή χαρακτηρίζει διεφθαρμένη την ΕΠΟ και ζητάει από την ΚΕΔ να παραδώσει την αλληλογραφία του αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες από τις οποίες προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές για το ματς.

Επίσης χαρακτηρίζει χυδαία την ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ιδού η δεύτερη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News