Ολυμπιακός: Τιμά τη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7

μνημείο θύρα 7
eurokinissi

Η οικογένεια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θα τιμήσει τη μνήμη των 21 θυμάτων της θύρας 7 το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2).

Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας δυσάρεστων αναμνήσεων για τον Ολυμπιακό ειδικώς και τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία γενικώς αφού κάθε του συγκεκριμένου μήνα προστίθεται ένας ακόμα χρόνος από τη μέρα (1981) που 21 άνθρωποι έχασαν τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της θύρας 7.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια του Ολυμπιακού τιμά τη μνήμη εκείνων των ανθρώπων που δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Μία μέρα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και εν μέσω φουλ προγράμματος με προπόνηση και ταξίδι, το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύσσωμο, αναμένεται να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) οι ερυθρόλευκοι, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, θα πάνε στο μνημείο των θυμάτων και θα αφήσουν λουλούδια τιμώντας τη μνήμη ανθρώπων που πέθαναν πρόωρα και άδικα κι ενώ πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Κατόπιν η ομάδα θα «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News