Ολυμπιακός - Καραπαπάς: Ανόητα δημοσιεύματα, το μνημόσυνο τις επόμενες μέρες

Καραπαπάς Θύρα 7
eurokinissi

STOP στην παραπληροφόρηση έβαλε με ποστάρισμά του στα social media σχετικά με το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Φρένο στην παραπληροφόρηση θέλησε να βάλει ο Κώστας Καραπαπάς σχετικά με πράγματα που λέχθηκαν και γράφτηκαν για την πρωτοβουλία σύσσωμης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον ηγέτη της, Βαγγέλη Μαρινάκη, να βρεθούν στο Γ.Καρϊσκάκης και να αφήσουν τριαντάφυλλα έξω από το Γ.Καραϊσκάκης όπου βρίσκεται το τουρνικέ από την τραγωδία της Θύρας 7.

Με ποστάρισμά του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε τι ισχύει και με τη συγκεκριμένη επίσκεψη αλλά και αναφορικά με το ετήσιο καθιερωμένο μνημόσυνο.

Ιδού τι έγραψε στους προσωπικούς του «λογαριασμούς» στα social media ο Κώστας Καραπαπάς: «Επειδή λόγω ανόητων δημοσιευμάτων ο κόσμος έχει μπερδευτεί, σήμερα (4/2) δεν έγινε μνημόσυνο. Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα ανακοινωθεί από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το Δήμο Πειραιά. Είμαστε σε επικοινωνία και με τους γονείς και με τη Θύρα 7! Πάντα δίπλα μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News