Ολυμπιακός: «Πρωταθλητής για την Ελπίδα 2023-2025»

Βαγγέλης Μαρινάκης Μαριάννα Βαρδινογιάννη
eurokinissi

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και το Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, βρέθηκε στο ίδρυμα «Ελπίδα» ενισχύοντάς το οικονομικά αλλά και ψυχολογικά μοιράζοντας χαμόγελα.

Για μία ακόμα χρονιά, από το 2011 και μετά, ο Ολυμπιακός με επικεφαλής τον διοικητικό του ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνει ελπίδα. Ελπίδα σε μια ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα, μικρά παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με την επάρατη νόσο.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, επισκέφθηκε την Τρίτη (7/2) τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» δείχνοντας έμπρακτα την αμέριστη συμπαράσταση.

Πέρα από δώρα στους μικρούς ήρωες της ζωής, ο κ.Μαρινάκης πρόσφερε και μια χρηματική επιταγή στους στο ίδρυμα «Ελπίδα» ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο και ζωικής σημασίας έργο του. Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε ένα τρίμηνο, που ο Ολυμπιακός ενισχύσει το συγκεκριμένο ίδρυμα αφού είχε προσφέρει και τα έσοδα από το φιλικό με τη Νότιγχαμ τον περασμένο Δεκέμβριο στο Γ.Καραϊσκάκης.

Βεβαίως εξίσου σημαντικά με τη χρηματική βοήθεια, ήταν και τα χαμόγελα που σκόρπισαν ο κ.Μαρινάκης και οι άνθρωποι της ομάδας, φυσικά οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, ερχόμενοι σε επαφή με τα παιδιά και μοιράζοντάς τους δώρα.

«Είστε οι ήρωες των παιδιών, κ.Μαρινάκη είστε ανεκτίμητος και στέλνετε μήνυμα»

Η κα.Βαρδινογιάννη που επιτελεί ένα έργο ζωής εδώ και πολλά χρόνια, ευχαρίστησε τον κ.Μαρινάκη για τη διαρκή του στήριξη και χάρισε κι εκείνη με τη σειρά της δώρα. «Είστε οι ήρωες των παιδιών. Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Ευάγγελο Μαρινάκη, που είναι επίτιμο μέλος του συλλόγου μας. Είναι για εμάς ανεκτίμητος σύμμαχος και με τη στήριξή του στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και τον Δήμαρχο Πειραιά και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ.Γιάννη Μώραλη. για την παρουσία και τη στήριξη», ήταν τα λόγια της.

Μαρινάκης: Είστε πρωταθλητές στη ζωή, θα είμαστε πάντα δίπλα σας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, ανέφερε: «Από το 2011 είναι η 13η φορά που ερχόμαστε εδώ. Είναι, μπορεί να πει κανείς, μια παράδοση για την οποία είμαστε περήφανοι. Ο Ολυμπιακός τα περισσότερα χρόνια είναι πρωταθλητής, έχει νοοτροπία πρωταθλητή. Και τα παιδιά εδώ και εσείς, σ’ αυτό που κάνετε, είναι ένας πρωταθλητισμός στις ζωές ανθρώπων και τις ζωές νέων παιδιών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό είμαστε κοντά σας στην προσπάθεια που κάνετε και θα είμαστε για τα χρόνια που έρχονται.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα με όλες τις δυνάμεις μας όπως και οι αθλητές μας είναι εδώ για να δώσουν κουράγιο. Είμαστε πάντα δίπλα σας και θα είμαστε σ’ αυτό που κάνετε. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά και υγεία. Έχουμε δει πολλά πράγματα εξάλλου τον τελευταίο καιρό και με την πανδημία αλλά κι αυτό το τραγικό που συνέβη τώρα στην Τουρκία. Και εκεί θα θέλαμε όσο μπορούμε να συμπαρασταθούμε. Είναι τραγικό, να είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί. Εύχομαι ξανά υγεία σε όλους και κα.Βαρδινογιάννη να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη το λειτούργημα που κάνετε».

Μώραλης: Παιδιά νικητές, πήραμε μια απόφαση ως συμβούλιο

Ο δήμαρχος Πειραιά και α’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλης, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ο πρόεδρος, του οποίου η επίσκεψη κάθε χρόνο εδώ και 13 χρόνια αποτελεί πρωτοβουλία, συνέδεσε με τον πρωταθλητισμό ό,τι γίνεται εδώ. Εγώ θα μιλήσω για Πειραιά Νικητή, το όνομα που σκεφτήκαμε με τον κ.Μαρινάκη όταν ιδρύσαμε τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό. Εδώ έχουμε παιδιά νικητές. Είναι αναγνωρισμένο το έργο σας κα.Βαρδινογιάννη στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Εκεί που μπορούμε ως δήμος και όταν μπορούμε θα είμαστε κοντά.

Ανακοινώνω την απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου να γίνει εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να τιμηθεί η προσφορά σς στη χώρα, στα παιδιά και φυσικά η αγάπη σας για τον Πειραιά και τη σχέση που έχετε αναπτύξει πια με τον Ολυμπιακό. Ο Μάιος δείχνει κατάλληλη ημερομηνία, θα το συνεννοηθούμε βέβαια. Καλή συνέχεια, να είστε καλά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News