Βαγγέλης Μαρινάκης - Θύρα 7: Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ

eurokinissi
Το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη θλιβερή επέτειο του θανάτου 21 ανθρώπων στα σκαλοπάτια της θύρας 7 του Γ.Καραϊσκάκης.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε το μεσημέρι του Σαββάτου τη μνήμη των 21 νεκρών της θύρας 7 με την επίσκεψή του (και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος) στο μνημείο έξω από το Γ.Καραϊσκάκης όπου άφησε ένα λουλούδι.
Κι επειδή δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ούτε θα ξεχάσει ποτέ, ανήμερα (8/2) της θλιβερής επετείου, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε ένα ποστάρισμα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έκανε και ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό ποστάρισμα.
Ιδού το ποστ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
