Πασχαλάκης: «Δεν θα μας πάρει από κάτω με ένα κακό αποτέλεσμα»

Πίστη στο πλάνο και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και τον προπονητή. Έτσι θα κάνει ο Ολυμπιακός την ανάκαμψή του σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Το δρόμο της ανάκαμψης έδειξε με τα λόγια του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα (13/2, 21.00).Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Το κλίμα θεωρώ παραμένει ίδιο. Η πίστη είναι ίδια για τη συνέχεια. Δε μπορεί να μας παίρνει από κάτω ένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτά. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωράμε καλύτεροι απ’ ότι ήμασταν»

Για το τι πρέπει να συμβεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της: «Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει πίστη. Πρώτα από όλα εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες σου γιατί είναι η οικογένεια σου. Είσαι κάθε μέρα μαζί τους. Εμπιστοσύνη στον προπονητή ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Θεωρώ πως αυτό υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο σου και να έχεις «χαμηλά τη μπάλα» μέχρι το τέλος».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα που έχει έναν προπονητή για αρκετό καιρό. Εμείς υπολογίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Πρέπει είμαστε πολύ πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό γιατί έχουμε δείξει πως χάνουμε την συγκέντρωση μας σε κάποια ματς, ειδικά στην αρχή των αγώνων. Έτσι όπως είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος φέτος πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News