Ναντ: Πέθανε η 5χρονη κόρη του Γκαναγκό που βρέθηκε το καλοκαίρι στη λίστα του Ολυμπιακού
Ανείπωτη θλίψη και βαρύ πένθος για τον Καμερουνέζο επιθετικό της Ναντ, Ιγκνασούς Γκαναγκό, μετά το θάνατο της 5χρονης κόρης του, Κλόε.
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Ναντ, μετά τον πρόωρο θάνατο της μόλις 5 ετών κόρης του διεθνούς ποδοσφαιριστή Ιγκνασούς Γκαναγκό.
«Πένθος στη Ναντ. Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της κόρης του επιθετικού μας, Ιγκνασούς Γκαναγκό. Σε σκεφτόμαστε Γκανά», ανέφερε στη λιτή ανακοίνωσή του ο γαλλικός σύλλογος, χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία αναφορικά με την ασθένεια από την οποία έπασχε η μικρή Κλόε.
Ο Καμερουνέζος παίκτης θα μεταβεί στην πατρίδα του, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της κόρης του και ως εκ τούτου θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τη Γιουβέντους (16/02, 22:00) για το Europa League. Για την ιστορία, ο Γκαναγκό είχε βρεθεί πριν από μερικούς μήνες στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, η διοίκηση του οποίου είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Λανς, πριν μετακομίσει στη Ναντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
