Νις: Καταγγελία για ροζ ταινία που γυρίστηκε στις τουαλέτες του γηπέδου της

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε στις τουαλέτες του γηπέδου της Νις την ημέρα του αγώνα με τη Λιλ, οδηγώντας τον σύλλογο να κινηθεί νομικά.

Η Νις συνεχίζει την καλή της πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα κι έχει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων που άρχισε από τις 29 Ιανουαρίου και την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λιλ (1-0). Το τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο, όμως, περνά πλέον σε δεύτερη μοίρα, αφού την ίδια ώρα στις τουαλέτες της «Allianz Riviera» γυριζόταν άλλο… έργο!

Η είδηση προκύπτει από γαλλικά Μέσα μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου, που ξεκινά με πλάνα από τις εξέδρες του γηπέδου την ώρα, μάλιστα, του ματς με τη Λιλ.

Σε αυτό το βίντεο, μια γυναίκα προσεγγίζει αγνώστους άνδρες από την κερκίδα προσκαλώντας τους να την ακολουθήσουν στην τουαλέτα, μέχρι να αποσπάσει το «ναι». Το βίντεο καταλήγει πράγματι στον εν λόγω χώρο όπου αρχίζουν οι ερωτικές περιπτύξεις και έχει ήδη προβληθεί δεκάδες χιλιάδες φορές σε γνωστή ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου.

Μπορεί οι χρήστες να απόλαυσαν το θέαμα, αλλά στις τάξεις της Νις επικρατεί αναβρασμός και ήδη ο σύλλογος έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία, με τους ανθρώπους της «Nice Eco Stadium» που διαχειρίζεται το γήπεδο να ακολουθούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News