Ολυμπιακός: Το αρνητικό πρόσημο του Φορτούνη που πρέπει να ανέβει

Φορτούνης Λαμία
eurokinissi

Τα 11 λάθη σε 65 λεπτά στο ματς του Ολυμπιακού στη Λαμία ήταν πολλά για την ποιότητα του Φορτούνη.

Σ’ ένα ματς του Ολυμπιακού που ο Χάμες ήταν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα και για να προφυλαχθεί και ο Μπιέλ, λόγω δικού του προβλήματος τραυματισμού, δεν βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα του Μίτσελ (σ.σ.: και μπήκε αναγκαστικά στη θέση του Γκάρι Ροντρίγκες), θα περίμενε κανείς από τον Φορτούνη να… βγει μπροστά. Να ηγηθεί και να φροντίσει ώστε να εξασφαλιστεί η υπερ-πολύτιμη νίκη επί της Λαμίας.

Αντ’ αυτού ο Φορτούνης έκανε μία ακόμα χαμηλή… πτήση απ’ αυτές που κάνει τελευταία μετά τα πρώτα ματς ως βασικός (Γιάννενα, Ιωνικό) που ήταν πολύ ανεβασμένος. Η επίσημη στατιστική του 30χρονου παίκτη στη Λαμία ήταν αρνητική. Σε 65 λεπτά που έμεινε στο γήπεδο πριν αντικατασταθεί σωστά από τον Μίτσελ, είχε 11 (!) λάθη και 0/3 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή. Και σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις του που προσπαθούσε και στην άμυνα, δεν είχε κανένα κλέψιμο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο καλός Φορτούνης, ο Φορτούνης που προσπαθεί, είναι χρήσιμος για τον Ολυμπιακό. Σ’ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη τελική ευθεία της σεζόν λοιπόν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής οφείλει να ανέβει αν θέλει βέβαια να είναι στα σχέδια του Μίτσελ και να μη μένει στον πάγκο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News