Άρης: Το αντίο του Πάρντιου - «Παλέψτε για την 4η θέση»

Ο Άλαν Πάρντιου αποχαιρέτησε τον Άρη, ευχήθηκε νίκες και Ευρώπη και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να κυνηγήσουν την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.
Με μία δήλωση ο Βρετανός προπονητής αποχαιρέτησε την οικογένεια του Άρη για όσα έζησε στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στον κιτρινόμαυρο πάγκο.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, καθώς και την πόλη της Θεσσαλονίκης, για την φιλοξενία και τον χρόνο που πέρασα εκεί, για την ομορφιά των κατοίκων της. Δεν είναι άλλωστε παράξενο που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες της.
Παίκτες και προσωπικό προσπάθησαν ακούραστα να αφομοιώσουν την στρατηγική μου με στόχο να φτάσουμε σε μια συνέπεια στην απόδοση μας, τους ευχαριστώ για αυτό.
Θέλω να υπερτονίσω την ηγετική μορφή του Χουλιάν, ο οποίος οδηγεί αυτούς τους παίκτες με πίστη και αφοσίωση στην ομάδα του Άρη. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες και είμαι σίγουρος πως, μαζί και με τους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό, θα βγουν Ευρώπη. Παλέψτε για την 4η θέση! ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
