Ατρόμητος - ΑΕΚ: Νέο δικαστικό βατερλό της «Ένωσης», απορρίφθηκε και η έφεση για τη μεζούρα!

EUROKINISSI

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα χαρτιά έπεσε για δεύτερη φορά στο κενό, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίπτει την έφεση των «κιτρινόμαυρων» – Στην «Ένωση» μένει πλέον μόνο το CAS!

Σε πολύπλευρο ηθικό και νομικό βατερλό της ΑΕΚ εξελίσσεται η περίφημη «υπόθεση της μεζούρας» που ταλαιπωρεί εδώ και εβδομάδες το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον αθλητικό δικαστή και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της «Ένωσης» σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης και στέλνει ΑΕΚ και Ατρόμητο στη σέντρα του γηπέδου του Περιστερίου την επόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Όλα αυτά, βέβαια, θα συμβούν στην περίπτωση που η «Ένωση» δεν θελήσει να εξαντλήσει και το τελευταίο ένδικο μέσο που διαθέτει για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, που δεν είναι άλλο από την προσφυγή στο CAS.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News