Μέσι: Δώρισε 35 χρυσά κινητά 24 καρατίων στους συμπαίκτες και το σταφ της Εθνικής Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε δώρο στους συμπαίκτες του και το προσωπικό της εθνικής Αργεντινής από ένα χρυσό iPhone 24 καρατίων, ξοδεύοντας συνολικά πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ.

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 από την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κάνει ένα ακριβό δώρο στους συμπαίκτες του, αλλά και το σταφ της εθνικής ομάδας.

Αποφάσισε, λοιπόν, να αγοράσει 35 χρυσά iPhone 24 καρατίων, που του στοίχισαν περίπου 200.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε στο σπίτι του στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο (25/2).

Η κάθε συσκευή έχει χαραγμένο το όνομα, τον αριθμό της φανέλας του παίκτη, καθώς και το λογότυπο της Εθνικής Αργεντινής.

«Ο Λιονέλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο για να γιορτάσει την πιο περήφανη στιγμή του. Ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία Μπεν Λάιονς (CEO της Design Gold) και κατέληξαν στο σχέδιο μαζί», ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ η Sun.

Από τη μεριά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της iDesign Gold δήλωσε: «Είναι ένας από τους πιο πιστούς πελάτες της IDESIGN GOLD και ήρθε σε επαφή μαζί μας μερικές μέρες μετά από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είπε ότι ήθελε ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους τους παίκτες και το προσωπικό για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήθελε το συνηθισμένο δώρο ρολογιών. Έτσι, πρότεινα χρυσά iPhone με χαραγμένα τα ονόματά τους και του άρεσε η ιδέα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News