Ολυμπιακός: Απόφαση για 6άρι και 10άρι, το σκέφτεται για 8άρι

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ για τους αντι-Εμβιλά και αντι-Ινμπόμ εν όψει του ματς του Ολυμπιακού στο Βόλο.
Το ματς της Κυριακής (19/3) στο Βόλο με την τοπική ομώνυμη ομάδα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό.
Η χαρά για τη νίκη επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχίζει, σιγά σιγά, να μπαίνει στο περιθώριο γιατί όσο περισσότερο διατηρείται τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για… γκέλα.
Ο Ολυμπιακός οφείλει να «εξαργυρώσει» το βράδυ της Κυριακής περισσότερα βαθμολογικά κέρδη βελτιώνοντας τη θέση του και αυξάνοντας κι άλλο τις ελπίδες του για μια ιστορική ανατροπή τίτλου. Και ο μοναδικός τρόπος για να το κάνει είναι να κερδίσει στο Βόλο.
Ο Μίτσελ προβληματίζεται για τους αντικαταστάτες των Εμβιλά και Ινμπόμ, αφού ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος. Αναφορικά με τον πρώτο, φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 6άρι του στο Βόλο, πιθανότατα θα είναι ο Σαμασέκου.
Και για το 10άρι, μπροστά από το 6άρι και το 8άρι έχει καταλήξει, εκτός απροόπτου θα είναι ο Φορτούνης που είναι σε καλό φεγγάρι και δεν υπάρχει λόγος να του κόψει τον ρυθμό. Ο Χάμες επιστρέφει αλλά ακόμα δεν είναι στο 100%, συνεπώς η σκέψη είναι να παίξει ως αλλαγή.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ωστόσο προβληματίζεται για τη θέση 8. Ο Κασάμι αποτελεί μια προφανή επιλογή αλλά ο Μίτσελ δείχνει στις προπονήσεις να… ζυγίζει το τι θα κάνει. Ενδεχομένως και να προκύψει κάτι άλλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θρίλερ για την μεταγραφή του, τα δίνουν όλα Χιτ, Νικς
- Κώστας Σλούκας: Συγκίνησε με το μήνυμα για τα 118 χρόνια του Παναθηναϊκού
- Στίβος: Η μεγάλη μάχη Τεντόγλου-Φουρλάνι στην Οστράβα
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Θέλει Αριάγα και Ντουάρτε
