Ντάνι Άλβες: Το γράμμα στη σύζυγό του από τη φυλακή «Θα αποδείξω την αθωότητά μου σε όλο τον κόσμο»

twitter

O Nτάνι Άλβες έστειλε γράμμα μέσα από τη φυλακή στη σύζυγό του, Τζοάνα Σανθ, στο οποίο εκτός από τα συναισθήματά του για εκείνη, εκφράζει την πεποίθησή του ότι σύντομα θα αποδειχτεί η αθωότητά του στην υπόθεση του βιασμού της 23χρονης.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει παραμένει κρατούμενος στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 2 της Βαρκελώνης  με την κατηγορία του βιασμού μιας 23ης σε κλαμπ της καταλανικής πόλης το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου του 2022.

Η εκπομπή «Y Ahora Sonsoles» είχε αποκλειστική πρόσβαση στη χειρόγραφη επιστολή που έγραψε ο Άλβες στην Τζοάνα Σανθ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media.

To γράμμα του Βραζιλιάνου άσου στη σύζυγό του:

«Αγαπητή μου Τζοάνα. Έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια μεγάλης αγάπης, στοργής, σεβασμού και αμοιβαίας φροντίδας. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια μαζί σου όλα φαίνονται πιο εύκολα και πιο ευχάριστα. Εσύ και τα παιδιά μου, ο Ντάνι Φίλιο και η Βικτόρια, ήσασταν  ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου.

Μεγαλώσαμε μαζί από την ημέρα που γνωριστήκαμε. Από το πρώτο λεπτό ξεκινήσαμε μια ζωή μαζί. Ήμασταν σύντροφοι όλα αυτά τα χρόνια. Ο ένας δίναμε δύναμη και φροντίδα στη ζωή  του άλλου. Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λυπάμαι για την απόφασή σου και ελπίζω η ζωή να μας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αγαπηθούμε ξανά.

Κατανοώ τον πόνο που προκαλεί η άδικη κατάσταση που βιώνουμε και καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση. Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι ξένα για μένα και για τις αξίες που καθοδήγησαν τη ζωή μου: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη εκείνων που ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι: Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος με την ανιδιοτελή  αγάπη των παιδιών μου, των γονιών μου και όσων συνεχίζουν να είναι δίπλα την πλευρά μου, γιατί σύντομα θα αποδείξω την αθωότητά μου σε όλο τον κόσμο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News