Άρης: Σενάρια από τη Δανία για Πιόνε Σίστο

ΑΜΝΑ/ΕPA

Η δανέζικη ιστοσελίδα «tipsbladet» υποστηρίζει πως ο Άρης ρώτησε τη Μίντιλαντ για την απόκτηση του διεθνή Δανού εξτρέμ Πιόνε Σίστο με καταγωγή από την Ουγκάντα. Το δημοσίευμα εμπλέκει και τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονο αριστερού εξτρέμ της Μίντιλαντ, Πιόνε Σίστο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της  ιστοσελίδας «tipsbladet».

Ο Σίστο κοστολογείται στις 600 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτά τα χρήματα και διαπραγματεύεται την απόκτησή του, όπως και η Μάλμε, αλλά και τουρκικές και ισπανικές ομάδες. Μάλιστα το δημοσίευμα εμπλέκει και τον Ολυμπιακό.

Ο Σίστο γεννήθηκε στην Ουγκάντα, μεγάλωσε στη Δανία και είναι 26 φορές διεθνής. Το 2016 η Μίντιλαντ τον πούλησε έναντι 6 εκατ. ευρώ στην Θέλτα Βίγκο, ενώ το 2020 τον αγόρασε ξανά έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Με την Μίντιλαντ μετράει 214 συμμετοχές, 46 γκολ και 21 ασίστ, ενώ στη Θέλτα είχε 135 ματς, 18 γκολ και 14 ασίστ. Φέτος έχει 20 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία σίστ, αλλά ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει πλέον και η Δανέζικη ομάδα θέλει να τον πουλήσει ώστε να αποκομίσει κάποιο κέρδος, καθώς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News